تابستان فصل برداشتِ رطب نوبرانه از نخلستانهاست و در شهرستان دشتستان هم به عنوان قطب کشاورزی استان بوشهر و صاحب بیشترین اراضی کشاورزی هرساله این آیین با شور و حال خاصی همراه میشود. به خرمای تازه و نورس رطب می گویند که رنگ آن تیره نشده، در واقع محصول و بار نخل پیش از تبدیل به خرما، رطب نام دارد.
رطب به عنوان یک میوه مقوی و ویژه همیشه مورد توجه بوده است تا آنجا که خداوند بارها در قرآن مجید از درخت نخل بخوبی یاد می کند, به گونه ای که امروزه مسلمانان این میوه را در سه مرحله اول برداشت خارک ، دوم رطب ، سوم خرما استفاده می کنند و تاکیدات ائمه اطهار (ع) , قرآن کریم و همچنین خواص اعجاب انگیز آن جزو میوه های بهشتی می دانند.
بروز باشید
- قبل از خواب آب ننوشید
- برنج دوباره گرمشده بخوریم یا نه؟
- چرا نباید برای جلب عشق التماس کنیم؟
- افطار، آش رشته نخورید
- غذاهایی که شما را افسرده می کند
- خواب ناکافی چه بلایی سرتان می آورد؟
- برای خوشبختی ماندگار چه باید کرد؟
- خستگی روانی چه نشانه هایی دارد؟
- غذا کم است؛ مار پرورش بدهید!
- چرا پاهایمان خواب می روند؟
برداشت «رُطَب» در دشتستان
اخبار قبلی
اخبار بعدی
ممکن است شما هم بپسندید