وضعیت کرونایی پایتخت نارنجی شد/ورود اورژانس به واکسیناسیون کرونا
آغاز واکسیناسیون متولدان 1368 و قبل از آن

وزارت بهداشت اعلام کرد: حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا در تمام کشور ۵ سال دیگر کاهش یافت.

مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای با اشاره به اینکه از هم‌اکنون تمامی افراد ۳۲ سال به بالا (متولدین ۱۳۶۸ و قبل) در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir زمان و محل دریافت واکسن را بلافاصله خودشان انتخاب کنند، اعلام کرد که برای این کار، نیازی به داشتن پرونده بهداشت نیست.

براساس اطلاعیه این مرکز، هم‌چنین افراد ۲۲ تا ۳۱ سال (متولدین ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۸)  که ساکن استان‌های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان و هرمزگان هستند و در پایگاه‌های بهداشت پرونده سلامت دارند می‌توانند از طریق همین سامانه ثبت‌نام کنند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، داشتن نوبت از سامانه salamat.gov.ir برای مراجعه به پایگاه‌های تزریق واکسن ضروری است، همچنین از هموطنان تقاضا می‌شود صرفا در زمان نوبت مراجعه فرمایند.

طبق آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی، همه شهرستان‌های استان تهران در وضعیت نارنجی و فقط شهرقدس در وضعیت قرمز قرار دارد.

طبق آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌ها که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، از امروز شهرستان‌های تهران، ری، ملارد، رباط کریم و شمیرانات در استان تهران از وضعیت قرمز خارج و در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفتند.

با توجه به اینکه وضعیت شهرستان‌های پاکدشت، پردیس، بهارستان، پیشوا، فیروزکوه، ورامین، قرچک، اسلامشهر، دماوند و شهریار نیز طی هفته‌های گذشته نارنجی شده بودند، هم اکنون همه شهرستان‌های استان تهران به جز شهرقدس، در وضعیت نارنجی قرار دارند.

با عبور اکثر مناطق کشور از قله موج پنجم و کاهشی شدن روند بستری، تهران و بسیاری از شهر‌ها از وضعیت قرمز کرونا خارج شدند و شهرستان قدس تنها نقطه قرمز در استان تهران است اما هنوز هیچ شهری در استان به رنگ زرد یا آبی نیست.

ورود اورژانس به واکسیناسیون کرونا
سرپرست اورژانس کشور چرایی ورود اورژانس به طرح واکسیناسیون کرونا را تشریح کرد و گفت: ناوگان عملیاتی اورژانس از این طرح خارج هستند و اغلب همیاران اورژانس و داوطلبان هستند که کمک می کنند.

پیمان صابریان  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اورژانس به بحث واکسیناسیون کرونا ورود کرده است، اظهار داشت: وزیر وقت بهداشت ابلاغ کردند برای شکستن صف‌های طولانی واکسیناسیون اورژانس وارد چرخه واکسیناسیون شود.

وی افزود: همکاران ما در اورژانس از ساعت استراحت خود زدند تا بتوانند پایگاه‌های تزریق واکسن کرونا را بچرخانند.

صابریان بیان کرد: اما نکته قابل توجه این است که افرادی که در مراکز واکسیناسیون اورژانس در حال خدمت هستند، از چرخه و ناوگان عملیاتی ما خارج هستند.

سرپرست اورژانس کشور خاطرنشان کرد: بسیاری از همیاران اورژانس و داوطلبین اورژانس را در پروژه واکسن کمک کردند و همین باعث شد تا فشار مضاعفی به پرسنل اورژانس وارد نشود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه داوطلبین برای کمک به اورژانس در بحث واکسیناسیون به کجا باید مراجعه کنند، گفت: افرادی که مایل هستند تا اورژانس را در پروژه واکسیناسیون یاری کنند می‌توانند در سایت اورژانس ثبت نام کنند و مدارک خود را بارگذاری کنند تا بعد از بررسی در صورت داشتن شرایط لازم مراحل آموزشی را طی کنند و به دیگر همکاران در پایگاه‌های اورژانس اضافه شوند.

صابریان در پایان گفت: در تهران ۴۲۰ نفر در ۱۸ پایگاه تزریق واکسن اورژانس خدمت می‌کنند که حدود ۱۰۰ نفر آنها از پرسنل اورژانس هستند و باقی افراد از همیاران اورژانس و داوطلبین هستند.

ممکن است شما هم بپسندید
پاسخ دهید

ایمیل شما منتشر نمیشود