پیکان کلانتری گفت: عمده مصرف تولید اکسیژن با برق است و زمانی که برق قطع می شود، زمان بیشتری لازم است تا موتوردستگاههای اکسیژنساز فعال شود و به همین دلیل زمان کمتری برای تولید داریم.
رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی افزود: در حال حاضر با شروع موج پنجم شیوع کرونا و افزایش دو برابری تقاضا برای اکسیژن ، به علت قطع برق میزان تولید کاهش یافته است و ادامه این روند مراکز درمانی را با مشکل کمبود اکسیژن روبه رو خواهد کرد.
کلانتری بیان داشت: روز گذشته بهمدت ۶ ساعت مشکل قطعی برق داشتیم و عملا نصف روز تولید نداشتیم و بیش از ۱۰ ساعت کار تعطیل شد لذا ضروری است هرچه سریعتر راهکاری برای این مساله دیده شود و اداره برق مناطقی که کارخانه های تولید اکسیژن فعال هستند را شناسایی کند تا خاموشی ها در این مناطق به حداقل برسد.
رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی اظهار کرد: این مشکل تنها برای کارخانجات تهران نیست بلکه کارنجات فعال در استان های دیگر مانند، فارس، خوزستان، اصفهان و … نیز تماس های زیادی در خصوص کاهش تولید به دلیل قطعی برق داشتند و لازم است تا اداره برق در شرایط این روزهای تشدید بیماری کرونا و افزایش مراجعین به بیمارستان ها همکاری لازم را با کارخانجات تولیدی اکسیژن داشته باشد تا شاهد معضل کمبود اکسیژن نباشیم.