رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.
«نشست ویژه بررسی الزامات ساخت مسکن» صبح امروز (دوشنبه) با حضور حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور منتخب، مدیران و کارشناسان حوزه مسکن برگزار شد.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در این نشست با حضور وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد این حوزه اظهارداشت: نظر جمعی کارشناسان حوزه مسکن این است که کشور ظرفیت ساخت سالیانه حداقل یک میلیون مسکن را دارد تا بتوانیم سهم مسکن را در سبد دغدغههای مردم کاهش دهیم.
وی با تاکید بر اینکه اقداماتی که در حوزه ساخت مسکن در حال اجراست، نباید متوقف شود، تصریح کرد: متاسفانه در گذشته به جای اصلاح اشکالات طرح مسکن مهر، اجرای این طرح متوقف شد که این اقدام اشتباهی بود و حتی اجرای طرح اقدام ملی مسکن که در وزارت راه و شهرسازی در حال اجراست نیز باید با قوت ادامه یابد.
رئیسی تاکید کرد: تحقق هدف ساخت یک میلیون مسکن در سال مستلزم کار با روحیه جهادی است و وزارتخانههای جهادکشاورزی و راه و شهرسازی باید با هماهنگی یکدیگر هر چه سریعتر و با فوریت، زمین لازم برای ساخت یک میلیون مسکن را تامین کنند تا کار ساخت مسکن بدون وقفه آغاز شود.
رئیس جمهور منتخب با اشاره به اینکه توقف طرح مسکن مهر در دولت یازدهم باعث از دست رفتن فرصتهای گرانبها و آسیبزدن به اعتماد مردم و بخش خصوصی به دولت شد، اظهارداشت: به شدت با نقض تعهدات دولت به مردم و بخش خصوصی مخالفم.
وی ادامه داد: دولت باید به وعدههای خود در قبال مردم عمل کند؛ هم مسکن مهر باید تکمیل شود و هم پروژه ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی دولت فعلی تداوم پیدا کند.
رئیس جمهور منتخب تصریح کرد: دولت باید کار را به بخش خصوصی بسپارد و فقط در عرصه هدایت، حمایت و نظارت حضور جدی و موثر داشته باشد و در حوزه تامین مصالح ساختمانی بالاخص در حوزه فولاد و سیمان، باید دست دلالان قطع و به موازات تولید مسکن، دست سوداگران از بازار مسکن کوتاه شود چراکه ساخت مسکن بدون کنترل سوداگری، نتیجه نمیدهد.
رئیسی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی «تامین زمین» برای ساخت مسکن را با فوریت و در اولویت دنبال کند، افزود: مشخص کردن اراضی برای ساخت مسکن در شهر و روستا نباید به تاخیر بیفتد.
این پنجمین جلسه ویژه رئیس جمهور منتخب درخصوص مسائل اولویت دار کشور، پیش از آغاز بکار رسمی دولت سیزدهم است.
پیش از این جلساتی به منظور بررسی راهکارهای ریشه کنی بسترهای فسادزا در دولت، واکسیناسیون عمومی کرونا، مسائل استان خوزستان و مسائل صنعت برق برگزار شده بود.