رئیس ستاد انتخابات کشور از ارسال دستگاه های صندوق الکترونیک به استانها طی هفتههای آتی خبر داد و گفت: بیش از ۳۳ هزار صندوق الکترونیک در کشور استفاده میشود که تا الان بیش از ۲۵ هزار صندوق به روزرسانی شده و امید داریم تا هفته آتی تمام دستگاهها تجهیز و آماده روز انتخابات شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف در جریان بازدید از کارگاه آماده سازی تجهیزات الکترونیکی انتخابات کشور رویکرد وزارت کشور را متمرکز بر تقویت زیرساختهای الکترونیکی در امر خطیر برگزاری انتخابات عنوان کرد و گفت: امروز زیرساختهای الکترونیک خوب و قابل توجهی در کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک برقرار شده است.
رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به توافق صورت گرفته با هیات نظارت مرکزی مجلس درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در برخی کلانشهرها و شهرهای کشور، گفت: در انتخابات پیش روی شوراها در کلانشهرها به جز تهران، مراکز استان ها و تعدادی از شهرها از صندوق الکترونیک استفاده میشود.
عرف با بیان اینکه امروز از نزدیک در جریان آخرین وضعیت به روز رسانی دستگاه های صندوق الکترونیک قرار گرفته ایم، تشریح کرد: خوشبختانه روند کار مثبت و رو به جلو است.
وی خاطر نشان کرد: بیش از ۳۳ هزار صندوق الکترونیک در کشور استفاده میشود که تا الان بیش از ۲۵ هزار صندوق به روزرسانی شده و امید داریم تا هفته آتی تمام دستگاه ها تجهیز و آماده روز انتخابات شوند.
رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود از ارسال دستگاه های صندوق الکترونیک به استانها طی هفته های آتی خبر داد و گفت: این دستگاه ها از سوی استانداری ها در شهرستانها توزیع میشود.
عرف همچنین گفت: امید داریم با این اقدام هم به بند ۱۲ سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری عمل کرده باشیم و هم گامی به سوی الکترونیکی کردن کامل انتخابات در کشور برداشته باشیم.
رئیس ستاد انتخابات کشور ابراز امیدواری کرد که با روند رو به جلوی موجود، در آینده ای نزدیک در همه مراکز استانها و شهرستانها انتخابات تمام الکترونیک برگزار میشود.
عرف درباره مراحل برگزاری انتخابات الکترونیکی و اینکه شامل مرحله صندوق رای گیری شامل این فرآیند می شود؛ گفت: در گذشته، بدون صندوق الکترونیک هم ۲۴ مرحله از ۲۵ مرحله کلی انتخابات را الکترونیکی برگزار کردیم و این موضوع در انتخابات اسفند ماه سال ۹۸ هم انجام شد.
وی در این باره گفت: در مرحله قبلی، انتخابات الکترونیک از احراز هویت تا مرحله شمارش آرا و اعلام نتایج صورت گرفت و تنها مرحله باقی مانده، صندوق الکترونیک بود.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه با آمدن صندوق الکترونیک، دیگر همه مراحل، کاملا الکترونیکی است؛ گفت: با تلاشهای صورت گرفته، هیات نظارت مرکزی با قرار گرفتن صندوق الکترونیک در برگزاری انتخابات شوراها موافقت کرد.
وی اضافه کرد: در دوره قبل در ۱۳۹ شهر انتخابات الکترونیک صورت گرفته بود و در این دوره قرار بر این است که برگزاری انتخابات شوراها در کلان شهرها به جز تهران و تعدادی از مراکز استانها و شهرهای دیگر با صندوق الکترونیک انجام گیرد که این امر باعث افزایش سرعت عمل در شمارش آرا و اعلام نتایج می شود.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر، دومین میان دورهای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دورهای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خردادماه برگزار میشود.