نخستین مدال المپیک تاریخ تیراندازی ایران
فروغی طلایی شد

جواد فروغی در فینال تپانچه بادی المپیک توکیو اول شد و نخستین مدال المپیک تاریخ تیراندازی ایران را به ارمغان آورد.

جواد فروغی تنها نماینده ایران در فینال ماده تپانچه بادی مردان بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو شگفتی ساز شد و به مدال طلا رسید تا نخستین مدال تاریخ تیراندازی ایران در بازیهای المپیک به نام او ثبت شود.

این نخستین مدال المپیک در تاریخ تیراندازی ایران است که توسط فروغی بدست آمد.  او پیش از این در مرحله مقدماتی با امتیاز ۵۸۰.۲۵ و قرارگیری در رده پنجم به فینال این ماده راه پیدا کرده بود. فروغی بزرگترین ورزشکار کاروان ایران، دارای سه فرزند و پرستار است. این ورزشکار ۴۲ ساله و ایلامی بعد از کسب مدال طلا سجده شکر بر جای گذاشت و سایر ورزشکاران به او تبریک گفتند.

در فینال این ماده ورزشکاران کشورهای ایران، هند، چین، آلمان، اوکراین، کره و صربستان حضور داشتند که دامیر صربستانی نقره و ژانگ وی چینی سوم شد.

فروغی با کسب دو مدال طلای جام جهانی هند و کرواسی در جایگاه نخست رنکینگ فدراسیون جهانی قرار دارد.

نجمه خدمتی و هانیه رستمیان ملی‌پوشان تیراندازی ایران نیز در سالن حضور دارند تا فینال جواد فروغی را از نزدیک تماشا کردند.

تیراندازی ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو ۶ نماینده در دو ماده تفنگ و تپانچه دارد. پیش از این فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان در ماده تفنگ بادی زنان در رده های ۲۳ و ۳۰ ایستادند.

مهیار صداقت در ماده تفنگ بادی مردان و هانیه رستمیان در ماده تپانچه بادی زنان فردا در سومین روز از این رقابت ها در خط آتش قرار می گیرند.

مسابقات تیراندازی المپیک توکیو از شنبه دوم تا یازدهم مرداد ادامه دارد. نجمه خدمتی، آرمینا صادقیان، فاطمه کرم‌زاده،  مهیار صداقت، جواد فروغی و هانیه رستمیان اسامی تیراندازان ایرانی حاضر در المپیک توکیو است.

از نکات جالب در مورد فروغی باید به این نکته اشاره کرد که او یکی از اعضای کادردرمان است و به شغل پرستاری مشغول است و در کنار آن تیراندازی را هم دنبال می‌کند.

تیرانداز المپیکی ایران پیش از این گفته بود: تیراندازی را در طبقه منفی دو بیمارستان به صورت کاملا اتفاقی شروع کردم. برای اولین بار سال ۸۹ یا ۹۰ بود که تپانچه بادی را به من نشان دادند تا تیراندازی کنم، در همان تجربه اول حدود امتیاز ۸۵ زدم و کسی که مسئول بود از من خواست تا پیگیر باشم. تشویق او باعث شد تا سراغ تیراندازی بروم و با مربگیری آقای خدابنده لو کارم را شروع کردم.

فروغی در سن 40 سالگی تیراندازی تپانچه را به صورت رسمی و حرفه‌ای آغاز کرد و بعد از گذشت یک سال در 41 سالگی مدال طلای المپیک را به گردن آویخت.

انتهای پیام

ممکن است شما هم بپسندید
پاسخ دهید

ایمیل شما منتشر نمیشود