تحقیقات جدید دانشمندان نشان میدهد که پرورش مار و بهویژه مارهای پایتون بهعنوان یک منبع غذایی با پروتئین بالا و کمچرب میتواند گزینه پایدارتری نسبت به روشهای دامداری مرسوم باشد که عواملی ازجمله تغییرات آبوهوایی و کاهش منابع طبیعی بر آن تأثیرگذار هستند.
درحالحاضر بسیاری از سیستمهای دامداری مرسوم، معیارهای پایداری یا انعطافپذیری را برآورده نمیکنند و همچنین باعث وخامت شرایط زیستمحیطی میشوند؛ بنابراین دانشمندان تحقیقات پیرامون جستجوی منابع غذایی جدید با تأثیرات زیستمحیطی کمتر را آغاز کردهاند.
به گزارش باطن به نقل از دیجیاتو، براساس یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان دانشگاه مککواری استرالیا انجام شده است، یکی از این منابع غذایی جدید، مارها و بهویژه پایتونها هستند.