تابستان فصل برداشتِ رطب نوبرانه از نخلستانهاست و در شهرستان دشتستان هم به عنوان قطب کشاورزی استان بوشهر و صاحب بیشترین اراضی کشاورزی هرساله این آیین با شور و حال خاصی همراه میشود. به خرمای تازه و نورس رطب می گویند که رنگ آن تیره نشده، در واقع محصول و بار نخل پیش از تبدیل به خرما، رطب نام دارد.
رطب به عنوان یک میوه مقوی و ویژه همیشه مورد توجه بوده است تا آنجا که خداوند بارها در قرآن مجید از درخت نخل بخوبی یاد می کند, به گونه ای که امروزه مسلمانان این میوه را در سه مرحله اول برداشت خارک ، دوم رطب ، سوم خرما استفاده می کنند و تاکیدات ائمه اطهار (ع) , قرآن کریم و همچنین خواص اعجاب انگیز آن جزو میوه های بهشتی می دانند.
بروز باشید
- خطری که مفهوم «نمایندگی» را تهدید می کند
- کارآمدی اوپک گازی در گرو افزایش همکاری موثر ایران و روسیه
- حریفان اصلی بسکتبال ایران کداماند؟
- افزایش مزاحمت های اورژانس تهران
- امکان جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاهها بدون شرکت در فراخوان
- ناگفتههایی از مدیریت کرونا و واکاوی علل تاخیر در واردات واکسن به کشور
- گزینههای آمریکا برای تشدید بحران لبنان
- راهکار ایران برای حل معمای «تضمین برجام»
- جاذبه های زندگی در واقعیت مجازی
- امیرعبداللهیان راهی آلمان شد
برداشت «رُطَب» در دشتستان
اخبار قبلی
اخبار بعدی
ممکن است شما هم بپسندید